Diensten

Brandbeveiliging van A tot Z

 

Brandbeveiliging Goddet

 

BVBA Goddet is gespecialiseerd in brandbeveiliging voor bedrijven. Aanpassingswerken, herstellingen, onderhoud en uitbreidingswerken, maar ook voor volledige brandbeveiligingen en sprinklerinstallaties van A-Z kan U bij ons terecht. U kan bij ons ook terecht voor de wekelijkse dieseltesten en betonboringen.

Wij kenmerken ons door een snelle service en een perfecte afwerking, want een installaties moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook esthetisch. 24u 7/7 staan wij voor U klaar! Ook voor brandbeveiligingsinstallaties die niet door ons geplaatst werden en problemen vertonen kan U gebruik maken van onze 24u service.

 

Services en diensten

 

algemene brandbeveiliging bedrijven

Complete Brandbeveiliging voor bedrijven alsook aanpassingswerken, herstellingen, onderhoud en uitbreidingswerken. Ook voor brandbeveiligingsinstallaties die niet door ons geplaatst werden en problemen vertonen kan U gebruik maken van onze 24u service.

algemene betonboringen bedrijven particulieren

Betonboringen aan voor alle doeleinden, wij bieden u nat- en droogboren met een perfecte afwerking zonder herstellingswerken achteraf. Goddet BVBA is een geregistreerde aannemer en draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Uw partner voor wekelijkse dieseltesten.

 

Algemene brandbeveiliging, Sprinklerinstallaties, betonboringen en dieseltesten.

Uw vertrouwde partner voor al uw projecten, vraag vandaag uw offerte nog vrijblijvend aan

 Inspectie

inspectie

Inspecties zijn een visuele controle van een systeem of component om te zien dat het systeem of component in klaarblijkelijke goede werking is. De intentie van deze inspecties is om duidelijke sporen van beschadiging en slijtage op te zoeken. En vooral te controleren of dat alle afsluiters die moeten openstaan, ook effectief open staan. 

Inspecties zijn het meest toegepast en leveren een minimale zekerheid dat het systeem en zijn componenten in goede werking verkeren. 

Volgende frequentie wordt toegepast voor inspecties en testen:

 • Dagelijks, Wekelijks, Kwartaal
 • Halfjaarlijks & Jaarlijks
 • Drie Jaarlijks & Vijf Jaarlijks

In het geval een brandbeveiligingssysteem of component in een slechtwerkende toestand verkeerd of zelfs buiten dienst staat, voorzien wij een adequate assistentie om het systeem terug in dienst te brengen, zoals gevraagd door de normen.

 Periodieke testen

periodieke-testen

Wij voeren periodieke testen uit op brandpompen. Het doel van deze test is de controle op de toereikendheid van de pomp doorheen zijn druk/capaciteitscurve. 

Tijdens deze test, zal een verscheidenheid van normale bedrijfsomstandigheden en de prestatie-indicatoren worden geobserveerd. De eigenaar/inspecteur kan de resultaten vergelijken met de initiële inbedrijfname curve, en zodoende de pomp degradatie opsporen. 

De sequentie van deze test is ofwel wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks. Dit volgens de specifieke eisen van de verzekeringsmaatschappij of inspectie instelling.

Wij voorzien bijkomende testdiensten op allerlei installaties/componenten, zoals: 

 • Natte , Droge, Deluge Systemen
 • N.I., S.I. & D.I. Preaction Systemen
 • Quell & Cold Storage Installaties
 • Schuim Sprinkler, Monitor & Generator Systemen
 • Standpijp en Haspel Installaties
 • Water Opslag Tanks & Ondergrondse Brandleiding
 • Water Mist Systemen

 Onderhoud

onderhoud

De eigenaar of zijn vertegenwoordiger hebben de verantwoordelijkheid voor het correct onderhouden van de water/schuim brand beveiligingssystemen.

Water en/of schuim brand beveiligingssystemen dienen handelingen te ondergaan om de uitrusting in goede werking te laten verkeren en indien nodig de passende herstellingen uit te voeren. Na iedere herstelling zal het component getest worden volgens de originele oplevering van dat systeem.

Onderhoud wordt gepland in onderling overleg. Hierdoor heeft de eigenaar of zijn vertegenwoordiger de mogelijkheid om de verzekeringsmaatschappij te informeren lang voor het onderhoud en/of buiten bedrijfname van het systeem. Tijdens de uit bedrijfname worden de voorziene correcties en herstellingen uitgevoerd.

We maken elektronische verslagen van alle inspecties, testen en onderhoudswerkzaamheden. Zij worden ter beschikking gesteld aan de eigenaar of zijn vertegenwoordiger en op simpele aanvraag aan de inspectie instelling.

Rummenweg 176 | 3540 Herk de stad+32 (0)11 93 37 77 info @ goddet.be

Brandbeveiliging limburg - brandpreventie - installaties - betonboringen

Wij kenmerken ons door een snelle service en een perfecte afwerking, want een installaties moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook esthetisch.
24u 7/7 staan wij voor U klaar! Ook voor installaties die niet door ons geplaatst werden en problemen vertonen kan U gebruik maken van onze 24u service.

Goddet BVBA

 • Rummenweg 176
 • 3540 Herk de stad
 • Telefoon: +32 (0)11 93 37 77
 • GSM: +32 (0)477 47 30 19
 • Fax: 011/93 37 78
 • E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Kaart